Imunex Alga Komplex_ a természet ajándéka
Spirulina és Chlorella – Az algák ereje az egészség szolgálatában
Olvasási idő: 1 perc
Az algák, mint a Spirulina és a Chlorella, az egyik legteljesebb tápanyagforrások közé tartoznak. Ha rendszeresen beillesztjük az étrendünkbe, különböző változásokat lehet észrevenni a vitalitásban és számos hiányállapotot, kellemetlen tünetet enyhíthet.
Miért éppen az algák?
Hogyan támogathatják az egészséget?
Ízületi rugalmasság - Életkortól függetlenül!
Olvasási idő: 1 perc
Ahogy megérkezik a tavasz, egyre többen vágyunk a szabadba, hogy túrázzunk, fussunk vagy egyszerűen csak többet mozogjunk a friss levegőn.
Ha az ízületeid nincsenek felkészülve a fokozott terhelésre, könnyen előfordulhatnak sérülések vagy fokozódhatnak a meglévő panaszok. Különösen igaz ez porckopás (osteoarthritis) esetén, amikor a porcok rugalmassága csökken, vagy rheumatoid arthritisnél, amely krónikus gyulladással jár.
Fehérje források, amelyek átformálnak!
Olvasási idő: 3 perc
Folyton fáradtnak érzed magad, mintha sosem tudnád igazán kipihenni magad? Kimerült vagy, és nincs energiád a mindennapi teendőidhez?
Lehet, hogy nem is sejted, de az emésztőrendszered állapota nagy hatással van az energiaszintedre és az általános közérzetedre.
Nézzük meg, hogyan tudnád átformálni az emésztésedet néhány egyszerű étrendi változtatással!
Spirulina: Az alga, ami egészségesebbé tesz
Olvasási idő: 3 perc
Ma egy különleges szuperélelmiszerről szeretnék veled néhány fontos gondolatot megosztani, amely egyre népszerűbb az egészségtudatos emberek körében: ez nem más, mint a Spirulina alga.
Ez a kis zöld csoda tele van tápanyagokkal, és számos jótékony hatása van a szervezetünkre.
Ha még nem hallottál róla, vagy csak többet szeretnél tudni, tarts velem, és fedezzük fel együtt a Spirulina világát!
Hogyan gondoskodjunk agyunkról?
Olvasási idő: 2 perc
Köztudott, hogy az egészségtelen táplálkozás komoly problémákat okozhat. Az étrendünk közvetlen összefüggésben van a szív- és érrendszeri betegségekkel, valamint a daganatos folyamatok kialakulásával.
Új kutatások szerint még a hangulatzavarok, mint a depresszió, vagy más mentális problémák is összefügghetnek az ételeink minőségével.
Növényi fehérjékkel a hosszabb életért
Olvasási idő: 3 perc
Ha Te is már érzed, hogy itt az ideje valamilyen apró változtatásnak az életedben, de még kicsit tanácstalan vagy, hogy merre tovább, akkor jó helyen jársz!
Tudjuk, mennyire fontos az egészség és az önbizalom, különösen akkor, amikor átlépünk a bűvős 40. életév fölé.
Igaz, hogy ilyenkor még messze van az időskor, viszont érdemes előre látónak lenni és cselekedni.
Erős immunitás stresszes időszakban is
Olvasási idő: 3 perc
A stressz és folyamatos munka jelentősen kihat az egészségünkre, hiszen gyakran kihívásokkal teli életet élünk. Ennek súlyos egészségügyi következményei lehetnek hosszú távon, mert a szervezet csak egy bizonyos ideig tudja az egyensúlyi állapotát megtartani.
Mennyi ez az idő? Hamarosan kiderül.
Ebben a blogbejegyzésben olyan táplálék-kiegészítőkről és élelmi rostokról lesz szó, amelyek segíthetnek erősíteni a velük született immunrendszert és védekezni a vírusos fertőzések ellen.
Rostoktól a probiotikumokig - a bélflóra harmonizálása
Olvasási idő: 4 perc
A bélflóra, más néven bélbaktériumok, a mikrobiom legnagyobb részét alkotják az emberi szervezetben.
Habár más területeken is ott vannak a baktériumok (például a bőrön, fülben), a legtöbbjük mégis a vastagbélben található.
Nehézfémek és egészség: Hogyan hatnak ránk és hogyan segíthetünk a tüneteken?
Olvasási idő: 2 perc
Valószínűleg nem gondolnád, hogy mindennapi környezetünkben található különböző forrásokból származó anyagok, mint például a festékek, bizonyos élelmiszerek és még a levegő is, hozzájárulhatnak a nehézfémek bekerüléséhez a szervezetünkbe.
Az ilyen anyagok közül a legismertebbek az ólom, higany, arzén, az alumínium és mások, amelyek sajnos alattomosan és sok káros hatással lehetnek ránk.
Az egészség fontos: Figyeljünk a "hívatlan vendégeinkre"!
Olvasási idő: 3 perc
A mindennapi életben sokszor a "házigazda" szerepét töltjük be, de vajon milyen formában és mennyire vagyunk tudatában ennek?